Videograf med rødder i gadekulturen​

​Mangler du en professionel videograf til at fange et særligt øjeblik? Når du vælger mig som din videograf, får du et produkt, som udstråler klassisk æstetik, men med et råt og autentisk udtryk.

Jeg holder til i Kolding, hvorfra jeg laver opgaver for privatkunder og erhvervskunder i Kolding, Almind, Taulov og resten af lokalområdet.

Har du brug for en videofotograf, kan du booke mig som:

  • Din professionelle videofotograf
  • Fotograf til private eller erhvervsrelaterede begivenheder
  • Din private bryllupsvideograf, hvor jeg hele dagen fanger de perfekte øjeblikke til dit bryllup

Forevig dine store og små øjeblikke

Livet byder på mange oplevelser. Det gælder både store oplevelser som et bryllup eller jubilæum, men det gælder også små hverdagsøjeblikke. Med levende billeder er det muligt at forevige de specielle øjeblikke.

Når du vil forevige en situation, er det en god idé at bruge en professionel videograf, der er mester i at fange de øjeblikke - og det er her, jeg kommer ind i billedet.

BRYLLUPSVIDEOGRAF – FÅ EN UNIK VIDEO FRA DIT BRYLLUP

Når du booker mig som din bryllupsvideograf, er jeg med jer under hele jeres bryllup. I skal derfor ikke bekymre jer om andet end at nyde dagen.

Efterfølgende behandler jeg videomaterialet og laver en videoproduktion, som viser jeres dag i levende billeder.

Professionel videograf – til både private og erhverv

Har du brug for en professionel videograf til en god pris til en erhvervsopgave, udfører jeg gerne opgaven for jer. Jeg laver også gerne videoproduktion, som afspejler jeres virksomheds brand.

Jeg har rødder i gadekulturen, og min ekspertise lægger derfor i at skabe et råt og autentisk udtryk. Jeg garanterer et resultat, som er autentisk og som afspejler situationen fuldstændig, som den var i øjeblikket.

Skal du bruge en videograf? Få et tilbud i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om priser, og om hvordan jeg kan hjælpe dig som bryllupsvideograf til dit bryllup, fotograf, videofotograf eller med andre former for videoproduktion. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

Du kan kontakte mig på e-mail peberman@outlook.dk eller telefon 

28 25 66 84.​

Vinder af JazzDanmark-prisen 2018​